اگر می‌خواهید از سالم بودن کشک مطمئن باشید، بهتر است آن را خودتان تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه کشک خانگی را مرحله به مرحله توضیح داده‌ایم.

8.jpg

به گزارش همشهری آنلاین، کشک مقدار زیادی از انرژی بدن را تامین می‌کند، بنابراین بهتر است این ماده غذایی با ارزش را در برنامه غذایی خود قرار دهید. کشک همه خواص شیر را به همراه دارد و حاوی مقدار زیادی پروتئین و کلسیم و چربی و نمک و ویتامین و نیاسین است.

اگر می‌خواهید از سالم بودن کشک مطمئن باشید، بهتر است آن را خودتان تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه کشک خانگی را مرحله به مرحله توضیح داده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه کشک خانگی

برای تهیه کشک خانگی نیاز به ماست خانگی است. باید ماست را در دمای محیط قرار بدهید تا ترش شود. وقتی ماست ترش باشد کشک خوشمزه‌تری به شما خواهد داد.

ماست

نمک

طرز تهیه کشک خانگی

۱. برای تهیه کشک خانگی ابندا باید ماست خانگی درست کنید.

۲. ماست خانگی را در دمای محیط قرار داده تا ترش شود. می‌توانید یک قاشق فلزی درون آن قرار دهید تا سریع‌تر ترش شود. هرچه ماست، ترش‌تر شود، کشک خوشمزه‌تری خواهید داشت.

۳. ماست را با کمی آب مخلوط کنید تا دوغ غلیظی داشته باشید. حالا حسابی بزنید تا کاملا یک دست شود. سپس کره را از دوغ جدا کنید.

۴. اگر از ماست چرب برای تهیه کشک استفاده می‌کنید به جای آب از چند تکه یخ استفاده کنید. یخ باعث می‌شود کره زودتر از دوغ جدا شود.

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

۵. تمام کره را از دوغ نگیرید. کشکی که کمی چربی داشته باشد نرم‌تر وخوشمزه‌تر خواهد بود.

۶. دوغ را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بجوشانید و هرازچندگاهی هم بزنید تا متعادل شود. دوغ دقیقا مثل شیری که روی حرارت باشد هنگام به جوش آمدن کف می‌کند و اصطلاحا کف به سر می‌شود. در این لحظه گاز را خاموش کنید. در عکس‌های زیر لحظه کف به سر شدن دوغ را به طور مرحله به مرحله مشاهده می‌کنید.

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

۷. پس از سرد شدن، مایع را از کیسه‌ پارچه‌ای بگذرانید تا آبش کشیده شود و به شکل ماست چکیده درآید. (جنوبی‌ها در این مرحله به کشک لورک می‌گویند و آن را با خرما و نان می‌خورند)

۸. سپس کشک‌ها را با دست فرم داده و در آفتاب بگذارید تا خشک شوند. حواستان باشد که چند دقیقه یک‌با آن‌ها را پشت‌ورو کنید تا همه جای آن خشک شود.

طرز تهیه کشک خانگی | ترفند ترش شدن ماست با یک قاشق فلزی

۹. اگر نمک زیاد به کار ببرید و کشک شور شود می‌توانید خارج از یخچال هم نگهداری کنید، اما از آن‌جا که نمک زیاد برای فشار خون مضر است سعی کنید به مقدار کافی نمک بزنید و کشک را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. البته اگر کشک‌ها کاملا در آفتاب خشک شده باشند، خارج از یخچال هم خراب نخواهند شد.

منبع: برترین‌ها

کد خبر 703837

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha